Voor- en Buitenschoolse opvang

Bollebozen is de naam voor de buitenschoolse opvanggroep van de Droomtuin. Bij deze opvang worden de kinderen die op de basisschool de Leijdraad zitten en andere basisscholen in de omgeving van Cromvoirt, voor- en na schooltijd door ons opgevangen. Onder begeleiding van onze gediplomeerde medewerkers brengen de kinderen in een kindvriendelijke omgeving hun tijd door. Elke begeleider heeft maximaal elf kinderen onder zijn of haar hoede. De kinderen die op de voorschoolse opvang worden om 8.25 uur naar school gebracht.

Het is van groot belang dat de kinderen zich thuis voelen bij ons. Wij zijn ons er terdege van bewust dat de kinderen in hun vrije tijd bij ons zijn. Zij mogen zelf kiezen wat ze willen doen, zolang de veiligheid maar gewaarborgd blijft. Vanzelfsprekend zijn er regels bij de Droomtuin die nageleefd moeten worden wordt.

                 Flexibele en incidentele opvang

 U kunt vakantie opvang in uw contract opnemen. Op die manier bent u verzekerd van een plaats tijdens de vakantieperiode. Wilt u hiervan geen gebruik maken, dan kunt u tijdens de vakanties uw kind brengen wanneer het u uitkomt. Wel geldt hierbij de voorwaarde dat de groepsgrootte dit toelaat. We werken met een leidster/ kind ratio. Dit is bij wet vastgelegd. Dit geldt ook als u uw kind een middag wilt laten spelen op een niet ingepland tijdstip, waarvoor wij u overigens geen toeslag vragen. De Droomtuin is in de zomervakantie de eerste drie weken van de bouwvakvakantie gesloten. 

 Voor meer informatie over de werkwijze van BSO Bollebozen kunt u ons altijd bellen of mailen: info@kinderdagverblijf-dedroomtuin.nl

                                                                             Tarieven voorschoolse & buitenschoolse opvang 2020

              Uurtarief contract                                                           € 7,00

Bij vaste dag(del)en op basis van 40 weken contract

               Rijksnorm per uurtarief                                                  € 7,02

*Alle prijzen zijn exclusief BTW zolang de BTW-vrijstelling geldt voor de kinderopvang.