Welkom bij Kinderdagverblijf de Droomtuin

Kinderdagverblijf de Droomtuin biedt flexibele en kleinschalige opvang. Dat betekent dat u opvang voor uw kind (eren) zelfs per uur kunt afnemen. Dankzij onze flexibele opvang bespaart u in veel gevallen honderden euro’s per maand.

De Droomtuin voorziet opvang in het kinderdagverblijf, peuterarrangement en de buitenschoolse opvang. Alle opvang is verenigd in twee locaties waar wij opvang bieden aan ongeveer vijfentachtig kinderen. Ons team bestaat uit elf zeer ervaren pedagogisch medewerksters die al geruime tijd werkzaam zijn in de kinderopvang. Zij zijn uiterst gemotiveerd en staan borg voor een kwalitatieve opvang zodat uw kind (eren) zich bij ons thuis voelen. De locatie van Droomtuin is centraal gelegen in de regio van ‘s-Hertogenbosch -west, Vlijmen, Helvoirt, Vught en uiteraard Cromvoirt.                                                                      

Wat bieden we?
De Droomtuin biedt kinderopvang (0 tot 4 jaar), peuteropvang (2 tot 4 jaar) en
buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar).

Openingstijden
De Droomtuin is geopend van maandag tot en met vrijdag van 06:30 uur tot 18:30 uur. Wij zijn bijna het gehele jaar door geopend met uitzondering van de van de eerste drie weken van de bouwvakvakantie en nationale feestdagen.
(Nieuwjaarsdag, 2e Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag om de 5 jaar, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag en 1e en 2e Kerstdag)

Veiligheid
Om ervoor te zorgen dat onze opvang blijft voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen, voert de GGD jaarlijks een inspectie uit volgens de Wet Kinderopvang. Van de inspectie wordt een rapport gemaakt en deze is voor u als ouder altijd inzichtelijk.

Oudercommissie
Het doel van een oudercommissie is het bespreken van belangrijke zaken en het uitwisselen van ideeën omtrent de Droomtuin. Minimaal drie keer per jaar komen we samen voor een vergadering. Heeft u vergaderpunten of wilt u graag eens spreken met de oudercommissie, dan zijn zij te bereiken via het volgende email adres: info@kinderdagverblijf-dedroomtuin.nl

Formulieren